Welkom op onze vernieuwde website!

29 januari 2020

Sinds 1 juli 2019 is dr. Wouter Vleeschouwers als chirurg gestart op onze dienst. Hij volgt dr. Marc Focquet op, die met verdiend pensioen is gegaan. Klik gerust hier om meer over dr. Vleeschouwers te weten te komen.

Ons volledige team staat nog altijd voor je klaar, met dr. Chris Matthys, dr. Wouter Vleeschouwers en Mevr. Mia Vermassen als respectievelijk chirurgen en obesitascoördinatrice. Daarnaast zijn Mevr. Karen De Vuyst (psychologe), Mevr. Ann Campens en Mevr. Veerle Van Ghyseghem (diëtisten) altijd paraat om jullie bij te staan met deskundig advies en begeleiding. Neem gerust contact op, voor uitleg over een chirurgisch of niet-chirurgisch traject. Voor ieder van jullie is een oplossing op maat, die we samen bespreken.

De patiënten van dr. Focquet kunnen voor opvolging blijvend bij ons terecht, beide chirurgen zijn op de hoogte van jullie dossier en zullen jullie met dezelfde professionaliteit verder begeleiden.

Je vindt ons ook terug op Facebook: Centrum voor mini gastric bypass. Klik op “volgen” en blijf zo op de hoogte van alle nieuwigheden, wordt verrast met leuke receptjes,…

Terug naar overzicht